El Júpiter s’ha imposat per 3 gols a 1 a la Rapitenca en la jornada 37 de primera catalana. Els homes de Miguel López sumen els tres punts i acaben amb bones sensacions el darrer partit en el municipal de la Verneda.

Inici intens dels locals

El Júpiter ha sortit clarament disposat a controlar el partit i, en el minut 7, una bona pressió per part d’Alex Prat ha fet que Ruy Gama es quedés sol davant del porter,  Barry ha intentat treure-li la pilota sense fortuna, i l’àrbitre ha xiulat penal. Peris ha estat l’encarregat de transformar-lo. A partir d’aquest moment ha estat un monòleg per part dels de la Verneda, però no han pogut ampliar la diferència, i s’ha arribat al descans amb un 1 a 0 ajustat.

Segona part amb la mateixa tònica

A la represa, el Júpiter pràcticament només sortir ha aconseguit el segon, obra d’Àlex Prat. Semblava que el partit ja estava tancat quan a pilota aturada Hugo ha fet un gran gol per posar emoció al partit. Però el Júpiter no s’ha posat nerviós i ha continuat controlant, tot i que ha desaprofitat nombroses ocasions. En el minut 75 també a pilota aturada, després d’un rebuig li ha quedat la pilota a Massau i amb un xut sec ha batut Jose per fer el definitiu 3 a 1.

Victòria merescuda per als locals en el darrer partit de la temporada al seu estadi, i acumulen ja sis partits sense conèixer la derrota.