RC Polo - CD Terrassa

El RC Polo jugarà la final de la Copa del Rei després de superar el Terrassa a les semifinals. El conjunt barceloní s’ha imposat en un partit més igualat del que indica el marcador (0-3) i ha estat capaç de mantenir una molt bona actitud defensiva, clau en la consecució del triomf. Els jugadors que entrena Carlos García Cuenca jugaran la final diumenge a Benalmádena, seu de la fase final d’aquesta competició. El tècnic polista va aconseguir quatre lligues i cinc copes del Rei en la seva anterior etapa al font del club de Barcelona.

Defensa i encert en atac

Alfredo Barón ha estat l’encarregat d’inaugurar el marcador al minut 13 en l’únic penal córner que hi ha hagut en els dos primers quarts de l’enfrontament. La primera meitat ha estat molt tancada, sobretot per la bona defensa plantejada pels barcelonins.

Segona part entretinguda

Tot just començar la segona, un penalty corner ha provocat un penal stroke que Mario Mena no ha transformat. Luis Calzado ha fet una aturada excel·lent per evitar l’empat del conjunt egarenc. A la jugada següent, Marc Reyné ha fet el 0 a 2, però ha estat anul·lat, després de la intervenció del videoarbitratge, per joc perillós d’Iñaki Zaldúa.

L’últim quart ha començat molt bé per als interessos polistes perquè tot just començar, Guillermo Fortuño ha marcat el 0 a 2, que permetia respirar els barcelonins i posar les coses molt complicades per als egarencs. El Terrassa, però, no ha llançat la tovallola i en un nou penalty corner Pau Pachané ha marcat, però el gol ha estat anul·lat després de revisar-lo. El tercer penalty corner dels egarencs tampoc no ha acabat en gol. Els minuts passaven i el Polo es veia cada cop més a prop de la final. De fet, en la jugada següent Marc Reyné ha fet el 0 a 3, que ha sentenciat l’enfrontament.