El Polo tindrà només un equip a les semifinals de la Copa que s’està disputant a Màlaga. L’equip masculí ha vençut el Junior (5-2) gràcies a dos últims quarts molts bons mentre que el conjunt femení, vigent campió de la competició del KO, ha caigut a mans del Club Egara (3-4). El Polo es veurà les cares amb el Club Deportiu Terrassa en les semifinals de la Copa del Rei amb l’objectiu de tornar a accedir a una final que es va perdre la temporada passada.

El Junior planta molta cara, però s’acaba diluint

El conjunt masculí del Polo ha hagut de suar molt per guanyar el Junior i accedir a les semifinals de la Copa del Rei. L’equip santcugatenc ha plantejat un duel de tu a tu al Polo, però se li ha acabat fent massa llarg. Aleix Bozal ha contrarestat al gol matiner del Polo, que obria la llauna mitjançant Vicenç Ruiz. Els barcelonins han disposat d’un reguitzell de penals córner en el segon període no ha estat fins al setè que han desfet la igualada. Alfredo Barón ha fet el 2-1. Un minut més tard, el golejador Marc Reyné ha tornat a veure porteria (3-1) i ha posat distància amb un Junior que s’ha agafat a la vida amb les ungles i les dents: un xut de Bozal des de la distància l’ha transformat Bruno Font en el 3-2.

El neerlandès Yannick van der Drift ha solucionat el duel pel Polo en el tercer i quart quart. El seu olfacte de gol dins l’àrea ha estat determinant en el quart i el cinquè gol dels barcelonins.

El vigent campió, eliminat

El Polo no ha pogut amb l’Egara en els quarts de la Copa de la Reina. Les egarenques sempre han anat per davant malgrat que les barcelonines mai no li han perdut la cara al partit. Xantal Giné, de penal córner, ha igualat la diana inicial de Mireia Herrero. La mateixa capitana ha estat l’encarregada d’igualar l’1-2 de l’egarenca Carola Salvatella. El guió no ha canviat en el tercer període: Carola Salvatella ha tornat a posar per davant l’Egara després d’un error en la creació del Polo, però Patri Álvarez ha empatat poc després. El duel s’ha acabat decidint en un últim quart molt igualat que ha decantat el 3-4 definitiu de Laura Real.