L’Europa B és una mica més líder de la Lliga Elit després de superar amb certa solvència el Santboià (2-1). Els europeistes tenen 48 punts i són cada vegada més a prop l’ascens directe a la Tercera RFEF quan només resten vuit partits per acabar el campionat. Els gols de Marc Anglés i d’Haitam, un a cada part, han sentenciat l’enfrontament. Eric Gil ha marcat en el temps afegit.

Revenja contra el Santboià

Tot i que l’Europa B tenia moltes baixes, els jugadors de Jonathan Ruiz han dominat durant tot l’enfrontament. A la primera meitat Marc Anglés ha fet l’1 a 0 al minut 20. El conjunt gracienc ha dominat amb solvència i Martí Gilby ha evitat l’empat a un després d’un xut a boca de canó de Manchado.,

A la segona meitat hi ha hagut diverses ocasions fins que Haitam ha fet el 2 a 0 en el minut 55. En el 80 gairebé ha arribat el tercer amb un gol olímpic d’Aiman que ha salvat el porter visitant David Aragón, exjugador del Sant Andreu. A punt d’arribar al final del partit, el Santboià a punt ha estat de fer el 2 a 1, però ha salvat Pol Morlans a un xut de Morillas, i en la jugada posterior Eric Hill ha marcat el 2 a 1 definitiu.

10 partits sense perdre

L’Europa B només ha perdut dos partits aquesta temporada. El primer va ser, precisament, contra el Santboià, a la setena jornada de lliga, el 29 d’octubre de l’any passat, tot i que va ser per la mínima (1-0). La segona i última derrota gracienca va ser al Nou Sardenya el 3 de desembre (2-3). Des de la derrota, els de Jonathan Ruiz han aconseguit vuit victòries i dos empats els últims 10 partits. Per tant, han acumulat 26 dels 30 punts possibles, fet que li ha permès consolidar-se a la primera posició.