Ramón Calderé no està d’acord amb el que Toni Pérez, secretari tècnic del CF Muntanyesa, va dir per explicar el seu acomiadament. L’exentrenador de la Monta, que va ser destituït aquest 22 de novembre després d’una ratxa de només un punt de 15 possibles, demana respecte i considera “molt injust” el tracte rebut.

Calderé: “No puc passar per alt aquest desprestigi”

Ramon Calderé ha demanat torn de rèplica a betevé. Des d’Andorra, ha atès betevé per telèfon després d’escoltar les paraules de Toni Pérez. L’entrenador de Vila-rodona no ha volgut encendre encara més el foc però sí que ha demanat respecte: “La meva trajectòria com a jugador i entrenador és on és. L’intent de desprestigiar-nos, tant al Lluís Milà com a mi, és molt injust i et demostra el tipus de persona que és Toni Pérez.” Calderé ha afegit que “el respecte és important per mi, i el desprestigi públic que ha fet no el puc deixar passar per alt.”

La transcripció completa del vídeo

“Després de demanar al btvesports el torn de rèplica a les desafortunades manifestacions que va fer en el seu moment el secretari tècnic del Muntanyesa. La forma de buscar una desacreditar-nos professionalment tant a Lluís Milà com a mi en el treball que hem fet en aquest gran, em sento molt trist, molt dolgut i no vull entrar en cap mena de polèmica. Només dir, que amb aquestes manifestacions que ha fet aquest senyor (Toni Pérez), ha de demostrar el que ja sabíem, el tipus de persona que és.”