Calderé

ACTUALITZACIÓ: El director esportiu del CF Muntanyesa explica les raons per les quals s’ha destituït Ramon Maria Calderé.

El CF Muntanyesa va anunciar la destitució de Ramon Calderé després d’un inici de temporada complicat dirigint el conjunt de Nou Barris, aquests en són els motius segons el director esportiu del club, Toni Pérez.

Les raons pel canvi a la banqueta de la Monta

Segons el seu director esportiu, hi hauria quatre motius determinants:

  1. Resultats molt durs amb rivals directes. Una altra raó per la destitució és la mala imatge donada contra rivals directes. El 4 a 1 contra el Lloret, el 3 a 1 contra el Parets, però especialment l’1 a 6, a la Bombonera, contra l’Escala, haurien estat determinants a l’hora de prendre aquesta decisió.
  2. Lliga curta. Aquesta temporada només hi ha 14 equips al grup 1 de la Primera Catalana, on juga el Muntanyesa. Això vol dir que hi ha menys jornades que una temporada habitual i, per tant, poc marge de maniobra si l’equip comença a perdre. Ara mateix, la Monta està a la desena posició amb 10 punts, a 8 del líder, el Bescanó.
  3. Estil de joc irreconeixible. La Monta hauria perdut la seva identitat en els últims partits, amb menys lluita, menys energia per part de jugadors i tècnics. Un canvi en el seu ADN que s’ha notat en els resultats.
  4. Estil de joc simple. El fins ara entrenador no hauria trobat un estil de joc propi, diferenciat, que el permetés tirar endavant els partits i que els jugadors entenguessin a què han de jugar.

Canvi de projecte

Des de la direcció esportiva, però, s’assegura que el problema ha estat de tots, no només de l’entrenador, des de la directiva als jugadors, i se n’assumeix la responsabilitat. Toni Pérez considera que calia fer un canvi de rumb per revertir el més ràpid possible la situació.

El nou tècnic ja s’ha presentat, es tracta de Raúl Paje, ex entrenador del Viladecans.