Els responsables del CF Muntanyesa han volgut explicar les raons per les quals Ramon Calderé va ser acomiadat com a entrenador del primer equip. El director esportiu, Toni Pérez, ha dit que la mala dinàmica de l’equip “ens va obligar a prendre aquesta decisió, tot i que teníem el cent per cent de confiança en ell”.

Diverses raons per justificar una destitució

Les últimes derrotes del CF Muntanyesa a la Primera Catalana van ser una de les raons per les quals els responsables del club van decidir prescindir dels serveis de Ramon Calderé. El director esportiu, Toni Pérez, assegura que “els entrenaments eren molt bons i l’actitud de tothom, molt bona. Però després, en els partits, tot era molt diferent“.

Els motius de l’acomiadament de Calderé

Per a Toni Pérez, el comiat del tècnic de Vila-rodona va venir motivat, especialment, per la situació en què es trobava l’equip i que “ara era el moment de fer-ho ja que encara estem a temps de revertir la situació i no patir al final de la temporada”.

Dos dies després de la marxa de Calderé, el Muntanyesa va anunciar la incorporació de Raúl Paje com a nou responsable del primer equip del conjunt de Nou Barris.