Calderé

Ramon Calderé va arribar al Club de Futbol Muntanyesa el 14 de febrer de 2021, i després de 282 dies ha deixat de ser el tècnic de l’equip de Nou Barris.

Calderé no va aconseguir l’objectiu

Ramon Calderé es va incorporar al Muntanyesa després que l’equip perdés per 7 a 0 al camp del Vilafranca. Va agafar l’equip per intentar salvar-lo del descens de categoria al qual es veia empès. La primera fase de la Tercera Divisió va finalitzar-la en l’última posició amb 12 punts. Només va guanyar dos partits: contra el Terrassa, abans que arribés Calderé, i contra l’Europa amb ell a la banqueta, tots dos partits a la Bombonera de Nou Barris. En la segona fase de la competició per mantenir la categoria no va aconseguir cap victòria i això va condemnar el conjunt groc-i-negre a la Primera Catalana.

Renovat per tornar l’equip a Tercera

L’arribada de Pedro García a la presidència i el compromís entre totes dues parts van fer que Calderé renovés abans de finalitzar la temporada, i que es marqués l’objectiu de tornar el club a la Tercera Divisió. En finalitzar el curs va arribar Toni Pérez de director esportiu i va assegurar la continuïtat de Ramon Calderé a la banqueta. Va iniciar la temporada a Primera Catalana molt bé, amb tres victòries seguides, però l’equip s’ha desinflat després de vuit jornades i només ha sumat un punt dels 15 que s’han jugat. Calderé ha deixat el conjunt de Nou Barris a mitja taula, vuitè amb 10 punts.

Les xifres de Calderé a la banqueta del conjunt de Nou Barris són demolidores. Ha dirigit 26 partits del Muntanyesa i només ha aconseguit quatre victòries, n’ha empatat vuit i n’ha perdut 14.