Setien desfeta Bayern
@FCBarcelona

Quique Setién ha hagut de respondre a les preguntes en la que probablement ha estat la pitjor roda de premsa de tota la seva trajetctòria. El tècnic, que no ha sabut reaccionar a la pallissa alemanya, ha qualificat la derrota com a “molt dolorosa”. El encara tècnic blaugrana creu que el Bayern ha fet “massa gols,tot i que molts d’ells els han merescut.” Una sensació extranya perquè els alemanys han tingut ocasions per fer-ne uns quants més. Segons Setién, “l’equip s’ha vist desbordat davant la contundència del Bayern.”

Paraules de Piqué

Preguntat sobre les paraules de Piqué en què ha demanat canvis estructurals al clubSetién no ha volgut ficar-hi cullerada però sí que ha deixat clar l’estatus del català: “Jo no valoraré si això és un fi de cicle però si Piqué fa una reflexió així, alguna cosa tindrà de cert. S’hauran de prendre decisions pensant en el futur i alguna cosa s’haurà de canviar.”

El seu futur

Tot i tenir dos anys de contracte, sembla que el seu futur està lluny del Camp Nou: “Ara és tot massa proper per a pensar si he de continuar o no. No depèn de mi. S’ha de reflexionar tenint en compte la situació i la importància d’aquesta derrota tan dolorosa i humiliant.” Setién ha afegit que la derrota és “molt dolorosa” però que no es preocupa només pel meu futur. Per últim, no ha pogut posar cap bri d’esperança: “No podem donar cap missatge constructiu. Ho hem d’encaixar i assimilar. És inevitable i hem de pensar en un futur millor.”