Piqué desfeta Bayern
@FCBarcelona

Gerard Piqué ha estat l’encarregat d’atendre els mitjans després de la desfeta històrica del Barça davant el Bayern per 2 gols a 8. Un resultat gegantí però que podria haver estat inclús més elevat. El central català ha qualificat el partit d'”horrible, sensació nefasta. ‘Vergonya’ és la paraula.

El club necessita canvis

Després de les desfetes de Roma i Liverpool, Piqué no s’ha mossegat la llengua: “No podem competir així. No és la primera, ni la segona, ni la tercera vegada. Confio que serveixi d’alguna cosa”. Però el central ha anat més enllà i ha assenyalat a la directiva quan ha dit que “el club necessita canvis i no assenyalo jugadors ni tècnics”.  A més a més, Piqué s’ha ofert a fer les maletes perquè “si ha de venir sang nova, soc el primer que m’ofereixo a marxar perquè crec que hem tocat fons.

“Hem tocat fons”

Gerard Piqué ha assegurat que com a club “hem tocat fons i han d’haver-hi canvis estructurals. No estem anant pel bon camí. Fa anys que no competim a Europa tot i el canvi d’entrenadors i jugadors. És la realitat. No podem emmascarar-ho més. Es veu i és inacceptable per a un club com aquest.”