bartomeu barbastre
Foto: Movistar+

L’expresident del Barça Josep Maria Bartomeu va ser un dels protagonistes inesperats del duel entre el Barbastre i el Barça. Bartomeu va presenciar en directe el triomf de l’equip de Xavi Hernández des de la graderia del Camp Municipal d’Esports de Barbastre, i es va fotografiar amb tot el públic que li ho va demanar.

La imatge de Bartomeu a la graderia en un partit del Barça és del tot insòlita, i és que des que va deixar el club, han estat molt poques les ocasions en què s’ha vist l’exdirigent relacionat amb un acte culer. De fet, és el primer cop que se’l veu en en un partit del Barça.

El motiu de la presència de Bartomeu al Barbastre-Barça

El motiu de la presència de Josep Maria Bartomeu a la graderia de Barbastre no és altre que la seva relació amb la zona per motius empresarials. Bartomeu segueix sent accionista i president de la companyia Adelte Group, de la qual n’és el fundador juntament amb la seva família. El grup Adelte té una fàbrica situada al polígon industrial de l’Armentera, a Montsó, a tocar de Barbastre.

A més, segons l”Sport’, aquesta relació empresarial de Bartomeu amb Montsó fa que l’expresident del Barça tingui una segona residència a la zona d’Osca. És per això que no ho va dubtar ni un segon en presenciar un partit en directe del Barça, l’equip que va presidir durant set anys.