Després del triomf del Barça davant el Llevant les Planes per 9-1, alguns aficionats presents al Johan Cruyff van ser partícips d’unes imatges vergonyoses que s’han viralitzat a les xarxes socials. El vídeo mostra com fanàtics llancen tota mena d’objectes: samarretes, llibres i fins i tot telèfons mòbils, buscant la signatura de les jugadores blaugrana.

Pluja de tota mena d’objectes

Ja és costum que, quan acaba el partit les jugadores del Barça, sempre que juguen al Johann Cruyff, s’apropen als aficionats per signar samarretes i altres objectes i fer-se fotografies amb els presents com a gest d’agraïment pel suport que reben en cada matx. Tot i això, hi ha gent, moguda per l’eufòria del moment, que mouen cel i terra per aconseguir l’autògraf de les seves referents. A vegades, fins i tot, de manera sobrepassada, com el que va passar el 6 de gener.

A les següents imatges, penjades per un dels aficionats presents, es veu com Aitana Bonmatí, Patri Guijarro i Graham Hansen reben una pluja vergonyosa d’objectes per tal que els hi signin.

Les reaccions d’Aitana Bonmatí, Patri Guijarro i Graham Hansen

Aitana Bonmatí es la primera que apareix a les imatges. L’actual millor jugadora del món reacciona amb incredulitat i sorpresa davant la pluja d’objectes. Per la seva part, Patri Guijarro sí que va alçar la veu i va reaccionar després que una samarreta li toqués la cara, la migcampista va explicar als aficionats que els objectes tirats de males maneres no els signaria. Finalment, Graham Hansen també es va afartar del llançament i va retornar els objectes als aficionats.