El Club Natació Barcelona ja té el bitllet per a la segona fase de l’Eurocup, la segona màxima competició continental. Els cenebistes han superat (12-11) el Mladost croat i assoleixen l’objectiu que s’havien marcat després de caure eliminats de la Champions League. Marc Valls i Abel Ramon, amb tres gols, han estat els màxims golejadors dels locals. Els homes que dirigeix Andrei Iosep es jugaran el primer lloc del grup en el darrer duel del cap de setmana contra l‘equip grec Apollon Smyrnis, que també ha guanyat els dos duels que ha disputat.

Bona posada en escena del CN Barcelona

Tot i el gol inicial de Branimir Herceg, el CNB ha estat millor en els primers compassos del primer quart. Dues dianes d’Abel Ramon i una de Víctor Andrade han capgirat el marcador per un conjunt local que se sentia còmode a l’aigua de la seva piscina. En el segon quart, els visitants han plantejat un duel més físic i han basat el seu joc en Herceg, que ha fet quatre dels primers cinc gols del seu conjunt. De fet, el boia visitant ha mantingut sempre dins del partit el seu equip.

El CN Barcelona sap patir fins al final

El CN Barcelona ha suat el triomf fins a la final. I això que ha arribat a tenir un màxim avantatge de quatre gols en el final del tercer quart (10-6). Els croats, a 50 segons per a la final del duel, s’han situat a només un gol de diferència després d’una diana de Gluhaic. El CNB no s’ha arronsat i un llençament de Pau Daura ha acabat fent la sentència. El darrer gol del golejador Herceg ja ha arribat massa tard per a Mladost croat.