La Cursa Barça torna amb data nova, el 17 de juny, i un recorregut similar al de les últimes edicions, amb sortida i arribada a l’esplanada del Camp Nou. El club blaugrana vol promocionar l’esport mitjançant aquesta prova i oferir als socis i aficionats barcelonistes l’oportunitat de mostrar els seus colors. La cursa, com és habitual, és de 10 quilòmetres, però també n’hi ha d’infantils i d’inclusiva, amb distàncies menors.

La Cursa Barça serà aquest diumenge, 17 de juny, a l’esplanada del Camp Nou. Una de les novetats d’aquest any és el canvi de data: del setembre s’ha passat al mes de juny. El canvi de data obeeix a la voluntat per part del club de convertir aquesta prova en una cursa de referència de la ciutat. En aquesta sisena edició els inscrits seran força similars a l’edició del 2017, que es va celebrar al setembre i que va ser superior als 2.000 participants.

Els atractius de la cursa Barça

Els 10 quilòmetres de la prova transcorren pels voltants de l’estadi barcelonista i està oberta a tothom. També hi haurà curses per a categories infantils, des dels vuit i fins als 15 anys, i una d’inclusiva, de dos quilòmetres. El fet de córrer al voltant de les instal·lacions del Camp Nou és un dels atractius per als participants, socis o no. D’altra banda, hi haurà una zona d’esbarjo per a tota la família a la mateixa esplanada de l’estadi.

cursa Barça 2018

El recorregut

La cursa té un recorregut de 10 quilòmetres  que comença i acaba a les instal·lacions del Camp Nou i que és força planer, a excepció de la pujada a la Diagonal inicial. El “ritme de creuer” es pot assolir per la Diagonal fins arribar a Entença abans d’arribar a l’avituallament. A partir d’aquí, torna a ser un trajecte pla amb algun canvi de carrers per acabar de fer el quilometratge final amb alguna pujada, com la del final, on s’ha de fer l’últim esforç abans de la línia d’arribada.