Martorell s’ha vestit de gala per rebre molts dels futurs jugadors dels millors equips del territori català. La novena festa del futbol català ha acabat deixant la ciutat de Barcelona a un molt bon lloc copant les 3 finals dels seus equips.

En categoria benjamí, s’enfrontaven el FC Barcelona i el RCD Espanyol. Als primers instants, els blaugrana han marcat dos gols que han condicionat la resta del matx, deixant tocat un laboriós Espanyol. El 3 a 0 definitiu ens ha deixat el primer guanyador de la jornada amb l’obligada fotografia de família un cop acabat el partit.

Tot seguit, els alevins han agafat el relleu a la seva final davant la CF Damm. Els cervesers han sortit esperonats pel seu públic i no han deixat respirar els blaugrana. En els dos primers períodes, han marcat dos gols que han posat coll avall l’eliminatòria. El barça ,tot i reduir diferències, s’ha trobat amb una Damm molt competitiva que ha concretat la victòria amb un 1 a 3 final. Resultat merescut per als joves jugadors de la Damm.

A la categoria cadet, el Barcelona s’ha imposat a l’Espanyol per 3 gols a 1, tancant així aquesta festa del futbol formatiu català, un gran espectacle fet per petits jugadors.