Fins a 6 equips barcelonins es veien les cares a les 3 finals de la jornada de cloenda de la festa del futbol català. En categoria benjamí el FC Barcelona s’ha imposat al RCD Espanyol per 3 a 0. Mateixa sort ha viscut el cadet que ha aconseguit guanyar, també al quadre periquito, aquest cop per 3 gols a 1.
La Final d’alevins se l’ha endut una encoratjada CF Damm davant el FC Barcelona. Un gran partit per posar punt i final a la 9a festa del futbol català.

Martorell s’ha vestit de gala per rebre molts dels futurs jugadors dels millors equips del territori català. La novena festa del futbol català ha acabat deixant la ciutat de Barcelona a un molt bon lloc copant les 3 finals dels seus equips.

En categoria benjamí, s’enfrontaven el FC Barcelona i el RCD Espanyol. Als primers instants, els blaugrana han marcat dos gols que han condicionat la resta del matx, deixant tocat un laboriós Espanyol. El 3 a 0 definitiu ens ha deixat el primer guanyador de la jornada amb l’obligada fotografia de família un cop acabat el partit.

Tot seguit, els alevins han agafat el relleu a la seva final davant la CF Damm. Els cervesers han sortit esperonats pel seu públic i no han deixat respirar els blaugrana. En els dos primers períodes, han marcat dos gols que han posat coll avall l’eliminatòria. El barça ,tot i reduir diferències, s’ha trobat amb una Damm molt competitiva que ha concretat la victòria amb un 1 a 3 final. Resultat merescut per als joves jugadors de la Damm.

A la categoria cadet, el Barcelona s’ha imposat a l’Espanyol per 3 gols a 1, tancant així aquesta festa del futbol formatiu català, un gran espectacle fet per petits jugadors.