El Sant Andreu rep aquest diumenge a la tarda la visita del Castelló al Narcís Sala. És el partit tornada de la segona eliminatòria d’ascens a Segona Divisió B. Els andreuncs, després de l’empat a 0 de l’anada, són conscients que estan davant d’un dels partits més importants de la temporada i confien que el treuran endavant.

Guanyar per seguir somiant amb l’ascens

Aquesta diumenge, a la nit, el Sant Andreu se’n vol anar a dormir tenint encara ben viu el seu objectiu: pujar a Segona Divisió B. I perquè el somni es pugui fer realitat s’ha de guanyar el Castelló. Al Nou Castàlia, els andreuencs van tenir ocasions, però el marcador no es va moure, per tant, el Narcís Sala dictarà sentència.

El Sant Andreu rep el Castelló al Narcís Sala

El suport de l’afició pot ser clau

El partit d’aquesta tarda és una final a caixa o faixa i això significa que les emocions estaran a flor de pell. Al Nou Castàlia, van ser minoria, però, al Narcís Sala, seran majoria. L’afició andreuenca, l’orgull d’un poble, ompliran les graderies i invertiran fins el seu últim alè per donar suport a l’equip. I, si tot s’ha de decidir als penals, el Sant Andreu té l’assegurança sota pals de Segòvia.

El Sant Andreu rep el Castelló al Narcís Sala