Els dos primers quarts han estat marcats pel bagatge ofensiu pobre dels dos equips, sobretot per part dels blaugrana, amb 10 de 31 en tirs de camp, un 32 per cent. El Baskonia ha dominat des del principi amb petits avantatges en el marcador, que ha acabat 16 a 21. Els vitorians han estat més encertats des de la línia exterior i han acabat amb 9 de 21 en triples per una màxima diferència de 10 punts al descans, 34 a 44 gràcies a aquest triple ‘in extremis’ de Beaubois.
Els de Pesic han reaccionat a la represa gràcies a la bona defensa i a l’encert de Hanga i Claver. Els barcelonistes s’han quedat a només un punt de diferència, 49 a 50. En l’estira i arronça que ha estat el matx, els de Pedro Martínez han sabut mantenir la distància en l’electrònic i l’han ampliat en l’inici de l’últim període amb un parcial de 4 a 9, per un nou màxim avantatge de més 11. Però la defensa agobiant dels barcelonistes ha donat els fruits desitjats per donar emoció al final del partit. Els nervis i les errades han fet que tot s’hagués de decidir en els últims minuts. Tot i perdre de quatre, els dos tirs lliures de Claver més una recuperació de Moerman i l’esmaixada un altre cop de Claver ha empatat el partit a 76. El matx ha anat a la pròrroga després de dues errades exteriors del Baskonia.
En el temps extra, el Barça ha aconseguit posar-se per davant per primer cop en tot el partit. Amb una defensa asfixiant, els bascos han patit per ser efectius de cara a cistella, però han estat capaços de capgirar el marcador per posar-se tres punts per sobre dels de Pesic. Els nervis han tornat a entrar en joc per part de tots dos conjunts i qui millor ha sabut disputar el tram final ha estat el Baskonia, que s’ha fet amb el triomf per 82 a 88. Els bascos jugaran la final de la Lliga ACB davant el Madrid.