L’ambient de concòrdia que ha regnat entre les dues aficions, la del Sant Andreu i la del Castelló, s’ha vist entelada per un petit grup de seguidors radicals del conjunt visitant, que s’han encarat amb alguns dels jugadors i seguidors andreuencs una vegada el partit havia finalitzat. Tant l’entrenador del Castelló com els cossos de seguretat desplaçats al Narcís Sala han hagut d’intervenir per calmar els ànims.

Un cop ha finalitzat el partit entre el Sant Andreu i el Castelló s’ha desfermat l’alegria en l’afició castellonenca. Un grup reduït d’aficionats radicals del conjunt visitant han escridassat a l’afició andreuenca que eren en aquell moment a la gespa i l’entrenador del Castelló, Sergi Escobar, ha hagut d’intervenir i demanar calma als exaltats.

També els cossos de seguretat desplaçats al Narcís Sala han hagut de saltar al terreny de joc per contenir aquest petit grup, i per tal que els insults i les actituds violentes no anessin més enllà.

S’ha arribat a la calma però la policia ha contingut aquest grup d’aficionats fins una bona estona després d’acabar-se el partit.