Foto: RC Polo

Aquest dijous s’ha presentat l’obstacle guanyador del CSIO Barcelona 2023 a l’America’s Cup Experience de la capital catalana. Els estudiants de la BAU Centre Universitari d’Arts i Disseny han estat els guanyadors amb la seva proposta del panot barceloní. Una proposta que fusiona l’esport amb la tradició de la ciutat. La competició es disputarà del 28 de setembre fins a l’1 d’octubre d’aquest any a les instal·lacions del Reial Club de Polo.

Un dels emblemes de Barcelona, guanyador del concurs

El panot és un dels signes identitaris de la capital catalana. En aquest símbol s’han basat Marta González, Gerard Pita i Olga Barber, estudiants de disseny a la BAU Centre Universitari d’Arts i Disseny. Els guanyadors del concurs han confirmat que es van inspirar en l’icònic “panot” de Barcelona per donar vida a un obstacle que captura l’essència de la Ciutat Comtal. L’estructura, amb dues variacions intercanviables, mostra la silueta de la flor del panot i una piràmide amb el patró de panots.

Les institucions presents a l’acte d’aquest dijous han elogiat la idea que han tingut els joves dissenyadors d’acostar la ciutat barcelonina a l’esport.