El Llagostera torna a ser equip de Segona Divisió B. Els gironins han empatat a 1 al camp del Portugalete i aconsegueixen l’ascens a Segona B.

El Llagostera aguanta la pressió

El Portugalete ha sortit molt intens i el Llagostera ha hagut d’aguantar una pressió molt forta durant els primers 20 minuts. Els bascos han generat perill, però defensivament els jugadors d’Oriol Alsina s’han mantingut ferms. A poc a poc els gironins s’han espolsat el domini local, però els costava molt crear joc i apropar-se a la porteria contrària. Els catalans han aconseguit adormir el partit i la millor notícia per als catalans ha estat que s’ha arribat a la mitja part amb empat a 0.

Eric Jiménez desferma l’alegria

La segona part ha començat igual que la primera amb el Portugalete abocat sobre la porteria del Llagostera. De totes maneres, han estat els gironins els primers que han estat a punt de marcar. Després els bascos han buscat el gol amb insistència, però els d’Oriol Alsina s’han defensat amb ordre. Han anat passant els minuts i Eric Jiménez ha tingut una bona ocasió per marcar el primer dels catalans. La primera l’ha errat, però la segona no i en el minut 80 Eric Jiménez ha marcat el 0 a 1, que ha donat l’ascens al Llagostera. En el minut 91, Bonilla ha fet el definitiu empat a 1.