El Polo ha guanyat el Campionat de Catalunya, després d’imposar-se a la final al Club Egara per 2 a 0. Aquesta és la competició d’hoquei herba més antiga que es disputa a l’estat espanyol. Se n’han jugat 98 edicions.

La igualtat entre el Polo i el Club Egara s’ha mantingut fins al segon quart. Cap dels dos equips no s’ha fet amb el domini del partit, però els polistes han estat els primers a aprofitar una ocasió. Àlex Casasayas ha estat molt ràpid i ha definit perfectament davant el porter egarenc. Amb 1 a 0 s’ha arribat al descans.

A la represa, el Club Egara ha portat el pes del partit. Ha buscat l’empat, però no ha estat encertat en la rematada. En canvi, quan estaven jugant millor els terrassencs, ha arribat el segon del Polo. Xavier Lleonart ha transformat un penal stroke. En l’últim i definitiu quart s’ha notat la poca preparació que tenen els jugadors a aquesta altura de pretemporada. El Club Egara ha buscat escurçar diferències i col·locar-se dins el partit, però les cames pesaven. El Polo, amb l’aire que dona anar al davant en el marcador, no ha passat angúnies.