El Sant Andreu ha guanyat amb relativa comoditat el Santboià. Els andreuencs s’han imposat per 3 a 1. Carlos Martínez i Felipe Sá, a la primera part, i Víctor Alonso, a la segona, han estat els golejadors quadribarrats. A les acaballes del partit Moya ha signat el gol del Santboià. Amb aquesta victòria el Sant Andreu suma set punts i se situa colíder, empatat amb la Pobla de Mafumet.

Les reaccions dels golejadors

El primer golejador del partit, Carlos Martínez, i l’últim, Víctor Alonso, van valorar positivament la primera victòria a casa de la temporada.

Pensant en la Copa del Rei

El Santboià era la primera pedra d’una setmana que tindrà tres partits per al conjunt de Mikel Azparren. Amb els tres punts a la butxaca el Sant Andreu ja pensa en l’objectiu següent, la Copa del Rei, que començaran a jugar dimecres, 5 de setembre, contra la UE Cornellà (20.30 h). Un enfrontament que l’entrenador quadribarrat ha valorat després del partit en roda de premsa.