El Barça B ha passat angúnies en els primers minuts. L’Ejea s’ha apropat amb perill a la porteria blaugrana i Jokin ha hagut de treure un parell de mans per evitar el gol visitant. El porter del filial ha estat força encertat, ja que ha evitat que els grocs s’avancessin en el marcador. Després dels primers minuts, el Barça B s’ha tranquil·litzat i ha tingut el domini. Riqui Puig dominava al mig del camp i ha rebut més d’una i de dues carícies. Els de García Pimienta han tingut alguna ocasió, però les rematades finals han estat molt innocents i no han causat gaires problemes per al porter Loscos.

I només començar la segona part l’Ejea s’ha avançat en el marcador. Falta lateral que remata Catalá aprofitant una pilota perduda dins l’àrea. Al Barça B li tocava remar contra corrent. El filial ràpidament ha agafat la pilota i s’ha apropat a la porteria aragonesa. El primer que ho ha provat ha estat Ballou i després, Carles Pérez, però tant un com l’altre han topat amb un encertat Loscos, que ha respost perfectament als xuts dels blaugrana. El filial deixava espais en defensa i l’Ejea ho ha aprofitat per córrer al contraatac. Jokin ha salvat el segon els aragonesos, que hauria gairebé sentenciat el partit. El 0 a 2 no ha arribat, però l’empat tampoc. Segona derrota del filial en dos partits.