L’inici del matx ha estat marcat per les imprecisions de tots dos conjunts. Després d’uns primers minuts poc vistosos, el Polo s’ha tret la son de les orelles i s’ha avançat al marcador amb un gol d’estratègia de Borja Llorens. Amb l’ 1 a 0 han arribat al final del primer quart. En el segon període els barcelonins han ampliat l’avantatge fent pujar a l’electrònic el 2 a 0 després d’un gran gol de Fortuño. L’alegria ha durat poc, ja que a la jugada següent el Júnior ha retallat distàncies. Aquest gol ha donat alè a l’equip de Sant Cugat i tot just abans del descans ha aconseguit empatar el partit a 2 amb un penal córner. Finalment, a les acaballes del matx, Casasayas ha desfet la igualada amb un nou gol d’estratègia i per situar el definitiu 3 a 2.

El Polo guanya el Júnior

D’aquesta manera el Polo jugarà demà la final del Campionat de Catalunya contra el Club Egara, que s’ha desfet de l’Atlètic Terrasa per 2 a 1.