Pol Lozano, jugador de l’Espanyol, ha valorat aquest divendres l’empat dels blanc-i-blaus contra el Ferencváros en el primer partit de la fase de grups. El jove jugador de 19 anys va ser titular i va disputar els 90 minuts.

Dues parts diferenciades

Lozano ha assegurat que en el partit de l’Europa League, tot i fer un bon plantejament, van haver dues parts molt diferenciades. A la primera, segons el futbolista, els va faltar intensitat, mentre que a la segona van fer un canvi de xip.

No hi ha rival petit a Europa

Jugar competició europea és especial i tots els equips que hi són, és perquè han fet mèrits”, ha afirmat el jugador. A més a més, considera que els petits detalls a l’Europa League són molt importants i que han de corregir els errors.

Gallego, un tècnic especial

El futbolista que va sortir a l’11 titular al mig del camp acompanyant a Marc Roca ha dit que per a ell “tenir un entrenador com David Gallego és molt especial”. A més a més, ha explicat que perquè la idea del tècnic es plasmi al terreny de joc es necessita temps i que “la plantilla està al 100 % amb el cos tècnic”.