El Poblenou ha ensopegat en el debut a la Divisió d’Honor B de rugbi davant l’Hospitalet per 12 a 44. Els barcelonins han patit la falta de rodatge davant un rival que ja havia disputat un partit en aquesta competició.

L’Hospitalet, molt superior

Els visitants han començat el partit amb una gran intensitat. Un parcial de 0-20 ha sentenciat el matx ja en els primers minuts. Guillermo Trillo, el jugador més destacat del partit, ha aconseguit dos assaigs gairebé consecutius. A més, David Jorge ha anotat diverses transformacions i puntades de peu. El Poblenou ha fet un parcial de 7-0, però l’Hospitalet l’ha anul·lat ràpidament. Al descans, els riberencs superaven els locals per 7-39.

Segona part: un mer tràmit

A la represa els dos conjunts han reduït la intensitat. Especialment l’Hospitalet, que ha aconseguit que els locals gairebé no hagin creuat el mig camp, però en atac els riberencs tampoc no han creat molt de perill. Als darrers 15 minuts, el Poblenou ha intentat tancar l’Hospitalet al seu camp. Un assaig i diverses bones defenses han fet que els de la ciutat comtal acabessin amb millors sensacions el matx.

Un resultat voluminós, però inesperat

Les dades feien preveure que seria un partit igualat. La darrera temporada, el Poblenou va aconseguir la victòria a l’anada per 30-29. L’Hospitalet, però, va venjar-se a la tornada amb un renyit 30-21. A més, a la classificació els riberencs van quedar cinquens i els barcelonins sisens. Aquest dissabte, però, ha estat una altra història.