L’Espanyol, que ha lluït la samarreta commemorativa del 120è aniversari del club, ha perdut davant l’Eibar per la mínima, 0 a 1. Amb aquesta derrota les blanc-i-blaves veuen tallada la ratxa de dues victòries consecutives al camp del Madrid i la victòria davant el Deportivo de la Corunya

Thembi marca la diferència

Els primers minuts han estat molt intensos. Les basques han generat més perill i s’han aproximat més a la porteria defensada per Dossey. Al final la insistència ha tingut premi i en el minut 18 Thembi ha fet el 0 a 1. La reacció de l’Espanyol ha estat ràpida, però la rematada de Lombi no ha entrat per ben poc. L’Eibar, mitjançant Thembi, ha portat de corcoll la defensa blanc-i-blava, però a la mitja hora de joc la lesió de la jugadora sudafricana ha significat un respir per a les jugadores de Rubén Casado. Els últims minuts de la primera part han estat més tranquils i s’ha arribat al descans sense més novetats.

L’Espanyol no pot amb la defensa basca

La represa ha començat amb l’Espanyol abocat a la porteria basca i han arribat les ocasions. La primera ha estat de Maya, que ha enviat fora quan ho tenia tot a favor, després ha estat Brenda qui ha posat a prova la portera basca, Malena, que ha respost fantàsticament i ha evitat el gol. Han anat passant els minuts i amb un reguitzell de canvis el ritme ha perdut intensitat. Les de Casado han seguit buscant l’empat, però l’Eibar s’ha defensat amb ordre. Les blanc-i-blaves han demanat penal sobre Julbe, però l’àrbitre no ha apreciat res punible. L’Espanyol ha seguit insistint i ha tingut el gol a tocar en una ocasió de Nicart, però Malena ha tornat a salvar les basques, que han sumat els tres punts de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El partit ha acabat amb una topada entre la portera Malena i Lombi, a qui s’han endut en ambulància amb un trau al cap.