Barça

El Barça femení s’ha enfrontat al Betis en la quarta jornada de Lliga. Les de Lluís Cortés han guanyat per 0 a 5. Sumen 12 punts de 12 possibles i mantenen la porteria imbatuda en la competició. El proper rival serà el Rayo Vallecano.

Domini del Barça en la primera meitat

El Barça ha començat molt fort, i ha generat perill en l’àrea bètica. Les blaugrana han tingut el domini de la pilota i han aplicat una pressió alta per dificultar el joc de les verd-i-blanques. La primera ocasió clara ha arribat al minut 11 de les botes d’Alexia Putelles, en una bona jugada individual en l’àrea del Betis. El control del Barça ha estat constant i Aitana Bonmatí ha avançat les blaugrana en el marcador al minut 15. Centrada per baix de Melanie amb un molt bon control orientat d’Aitana que ha suposat el 0 a 1. Quan millor estava jugant el Betis, Aitana ha filtrat una passada a Mariona que l’ha deixada sola davant la portera i ha marcat el 0 a 2 al minut 27Oshohala ha estat a punt de posar el tercer al marcador amb una rematada acrobàtica, però la defensa del Betis, Dorin, l’ha tret sota pals. La primera meitat ha finalitzat amb una successió d’ocasions de gol per les blaugrana.

El Barça sentencia en la segona meitat

La segona meitat ha començat com la primera. Primer minut, primera ocasió clara de gol de les botes d’Aitana. Segons més tard, Oshoala ha marcat el o a 3 després d’una recuperació de Mariona que ha deixat sola la davantera nigeriana davant la portera. Tot i l’avantatge, les blaugrana han continuat asfixiant les bètiques. Al minut 62 Jenni Hermoso ha substituït Aitana Bonmatí, després d’estar un més de baixa. Al minut 79 ha marcat el 0 a 4 amb una bona jugada de Graham Hansen. La noruega ha sigut un mal de cap durant tot el partit per les verd-i-blanques. A les acaballes del partit, Jenni Hermoso s’ha retrobat amb el gol i ha posat el 0 a 5 final al marcador.