Tot i que ho ha intentat des del principi fins a l’últim segon, el Gòtics ha perdut el primer partit a la Divisió d’Honor B contra l’Akra Bàrbara per 10 a 23. La derrota trenca amb la bona dinàmica de la temporada anterior, en la qual va aconseguir l’ascens.

Primera part decisiva per al Gòtics

Els mamuts han arrencat els primers 40 minuts en el que semblava que seria un partit bastant igualat. Poc menys de 20 minuts ha durat la il·lusió als barcelonins, que després d’un assaig i una transformació de l’Akra han començat a veure com el resultat els allunyava en el marcador. Fins al final d’aquesta primera part, els minuts han avançat amb tres punts de càstig encertats pel conjunt alacantí, del qual s’ha de valorar el joc de Diógenes Strauss, autor dels punts, que ha aconseguit sumar-ne nou abans de marxar al descans amb un 0-21 decisiu.

El Gòtics s’ha esforçat en va a la segona meitat

La segona part ha servit als de Villalante per reaccionar i apujar el nivell atacant. Bona mostra és que en la següent i última hora de joc, tenint en compte el temps afegit, els de Barcelona han posat difícil arribar a la línia de gol als seus rivals i han pogut sumar 10 punts amb dos assajos encertats. Finalment, el marcador s’ha tancat amb un tímid 10 a 23.

Tots dos equips s’estrenaven avui a la categoria. Eren conscients, però, els de Villalante que no seria fàcil i els nervis els han jugat una mala passada en una primera part que ha estat decisiva. Tot i la derrota, el Gòtics té clars els objectius de l’any: millorar i treballar per consolidar-se a la Divisió d’Honor B del rugbi espanyol.