L’Europa ha aconseguit una victòria important al camp de la Pobla Mafumet per 1 a 3. Els graciencs s’han imposat en el primer desplaçament de la Lliga i sumen dues victòries en dues jornades, després del triomf al Nou Sardenya contra el Vilafranca.

Primera part de domini escapulat

Inici de tempteig entre els dos conjunts, però sense trepitjar àrea petita. L’Europa, a poc a poc, s’ha anat trobant còmode dins el terreny de joc i han arribat les ocasions i els gols. Al minut 11, Albert Martí ha intentat un cop de cap que ha anat al travesser. Només un minut més tard, Fode ha provat una canonada des de la frontal que Parra ha desviat i ha ajornat així el 0 a 1, que ha arribat pocs minuts després, a càrrec de David Jiménez. Cano ha recuperat un refús dels tarragonins, ha deixat enrere la pilota de cap per a Alfons Serra, que ha combinat amb David Jiménez per marcar el primer gol escapulat. Segona jornada consecutiva que l’extrem anota. Quatre minuts després ha arribat el gol de la tranquil·litat, una gran centrada d’Alfons Serra que Albert Martí no ha recollit. La pilota ha picat al pal llarg del porter i ha acabat dins la xarxa. Segon gol per als graciencs, grans dominadors del joc en aquest tram de partit. Prop de la mitja hora de joc, ha arribat l’oportunitat més clara de la Pobla de Mafumet. Partint d’un córner, la pilota ha anat a parar a les botes del capità Òscar Sanz, que no ha dubtat a xutar per rebentar la porteria de Sergio, però la pilota ha sortit desviada per poc.

El darrer quart d’hora de la primera part el ritme de joc ha baixat. Això no ha evitat una darrera ocasió local, un xutàs de Karim que Sergio ha tret a córner. Amb el 0 a 2 favorable a l’Europa s’ha arribat al descans.

Segona part amb menys ritme, però amb un Europa que no afluixa

La Pobla de Mafumet ha volgut recuperar terreny en els primers minuts de la represa, posant pressió al conjunt escapulat. Però lluny de cedir, els homes de David Vilajoana hi han respost amb un tercer gol per sentenciar el matx. Minut 52, assistència de David Jiménez per a Albert Martí, que ha fet el tercer definint molt bé davant el porter Parra. El primer gol a la Tercera Divisió per a Martí.

En l’única arribada amb perill de la Pobla de Mafumet, Carlos Martínez no ha perdonat i ha foradat la porteria de Sergio amb un gran xut creuat des de banda dreta. 1 a 3 al marcador, la Pobla que ha retallat distàncies.

L’Europa hauria pogut marcar el quart en un parell d’ocasions, quan Fode s’ha escapat des del mig del camp i, amb la pilota enganxada als peus, ha pogut arribar fins al davant de la porteria rival, però la rematada li ha sortit fluixa, perquè ha arribat massa forçat en els últims metres. En la  jugada següent, David Jiménez també ha connectat un xut creuat que gairebé sorprèn Parra.

En el tram final, les coses s’han equilibrat i han estat uns minuts de més anades i vingudes dels dos equips, però en tot moment els escapulats han mantingut el control del partit. La Pobla de Mafumet ha intentat anotar algun gol més sense èxit i el partit ha acabat amb el marcador d’1 gol a 3 favorable a l’Europa.