Albert Soler, director d’esports professionals del FC Barcelona, va voler donar suport a la secció del futbol sala del Barça, que està vivint un moment complicat en aquest inici de la Lliga. El directiu blaugrana va estar present durant el partit disputat entre el Barça i el Saragossa al Palau Blaugrana, que va acabar amb un resultat final d’empat a 2, amb dos gols de Ferrao per al cantó del Barça i dos gols d’Eloy Rojas per a la banda del Saragossa.

Albert Soler: “No estem acostumats a aquesta situació”

Soler va assegurar que el conjunt dirigit per Andreu Plaza “no està acostumat a una situació així”, a situar-se cuers a la classificació, i que és una situació circumstancial del moment en el qual ens trobem tots plegats. I va afegir que els blaugrana “venen de ser campions d’Europa, i és un inici de temporada diferent”, que l’equip havia de guanyar “sí o sí” per poder classificar-se per la Lliga de Campions de l’any que ve. L’objectiu ha quedat assolit i simplement el grup es troba en una dinàmica diferent i s’hi ha d’adaptar.

Els homes d’Andreu Plaza, assegura Soler, no estan en qüestió, ni tampoc l’equip tècnic, ni hi ha cap crisi en l’evolució de l’equip. El futbol sala blaugrana ha guanyat sis dels darrers vuit títols i que per “sis partits que no han acabat de sortir com nosaltres volem, no podem qüestionar tot el projecte”.

Soler: “Estem patint la pressió d’un final de temporada”

Albert Soler va corroborar que “l’equip té ansietat, i ganes de solucionar ràpid les coses”, però que això que passa “és normal amb la situació de la qual venim i el desgast previ que portem”. Afegeix que “hem començat al màxim de pressió, i és una situació que normalment pateixes el mes de maig o de juny, a final de temporada”. I va insistir en la idea que “no hi ha dubte amb el projecte, ni amb l’equip, ni amb l’equip tècnic”, i que és “un projecte que està donant els fruits de la feina dels darrers dos anys”. Un projecte que assegura “ens donarà moltes alegries en els propers anys amb les mateixes persones que hi ha ara”.

Per acabar, va afegir que l’aturada de 10 dies per seleccions anirà molt bé a l’equip per “fer un ‘reset’ i tornar a començar” i va voler donar un missatge de tranquil·litat a tota l’afició: “Segur que quan tornem de l’aturada, l’equip estarà al mateix nivell de sempre a la taula de classificació, la resta ja hi som, no és un problema”.