L’Horta – Sant Andreu ha estat un derbi apassionant. La victòria “in extremis” amb remuntada inclosa dels quadribarrats ha estat la culminació d’un matí ple d’emoció en què no hi ha faltat pràcticament res. Llàstima que el matx s’ha hagut de disputar a porta tancada, perquè de ben segur que els aficionats dels dos equips haurien viscut un partit per recordar.

Duel a les banquetes a l’Horta – Sant Andreu

Víctor Valdés ha viscut l’Horta – Sant Andreu, el seu primer derbi, des de la banqueta, i no des de la graderia, tal com ho va fer en el debut coma tècnic hortenc contra el Banyoles. Valdés és un entrenador molt actiu a la gespa, amb indicacions constants cap als jugadors. Mikel Azparren, el tècnic quadribarrat, també donava moltes indicacions als jugadors, que no acabaven de trobar el lloc al camp.

Un final de pel·lícula

L’enfrontament ha tingut gairebé de tot. Gols, ocasions, jugades polèmiques, un penal fallat i un final d’infart, amb remuntada del Sant Andreu en els últims cinc minuts de partit. La tensió i l’emoció s’ha viscut a la gespa i a les banquetes. Sergi Moreno, exjugador andreuenc, ha estat clau per a l’Horta, que ha fet l’1 a 0. Algunes decisions arbitrals han posat nerviós Valdés, que ha vist una targeta groga i el final ha estat de pel·lícula. Kuku ha fallat un penal i Luisma Tovar, el porter hortenc, ha passat d’heroi a malvat en pocs minuts. Kuku ha intercanviat els papers i ha passat a autor de l’empat i ha iniciat el gol de l’1 a 2 definitiu que ha fet Marcel Serramitja, un altre heroi de pel·lícula que ha tornat a ser protagonista del partit.