Setien
@FCBarcelona

L’extrenador del Barça Quique Setién ha parlat amb l’exseleccionador espanyol Vicente del Bosque en una entrevista al diari ‘El País’. Setién ha repassat els vuit mesos que va dirigir l’equip blaugrana des de la banqueta del Camp Nou.

Setién, sobre Messi

L’entrenador càntabre ha deixat clar la seva opinió sobre Messi. Per Setién, “Messi és el millor de tots els temps. Hi ha hagut altres grandíssims jugadors que han estat boníssims, però la continuïtat que ha tingut aquest noi durant els anys no l’ha tinguda ningú. Si de cas Pelé…”. El tècnic ha seguit parlant del crac argentí i ha dit que “hi ha jugadors que no són fàcils de gestionar. Entre els quals Leo, és veritat. També s’ha de tenir en compte que és el millor futbolista de tots els temps. I qui soc jo per canviar-lo? Si li han acceptat durant anys com és i no l’han canviat…”. Setién argumenta que “hi ha una faceta que no és la de jugador, que és més complicada de gestionar. Molt més”. El tècnic ha assegurat sobre Messi que “és molt reservat, però et fa veure les coses que ell vol. No parla gaire. Sí, mira, mira…”. El tècnic diu que amb el temps pensa que hauria d’haver pres altres decisions, però que el club està per sobre de tothom.

La seva experiència personal

Quique Setién també ha parlat del seu segon entrenador, Eder Sarabia, i de la polèmica que es va generar quan des de la banda va cridar i gesticular a diversos jugadors del primer equip i les càmeres ho van captar. “Li vaig ditr que no podia donar aquesta imatge. Al dia següent vaig parlar amb els capitans i els vaig demanar disculpes. Ells em van dir que no els importava que cridés i els cridés l’atenció”. Per acabar, ha parlat de la seva experiència personal com a entrenador del Barça. “Ha estat extraordinària”. Això sí, ha fet autocrítica dels mesos al capdavant de l’equip: “No he estat jo mateix. No he pogut, o no he sabut, la realitat és aquesta”.