El futbolista del Barça Pedri ha estat el guanyador del trofeu Kopa que el col·loca com a millor jugador jove del món. El canari, que ha quedat en la posició 24 de la Pilota d’Or 2021, ha dit que li agradaria guanyar el trofeu en un futur. Pedri ha explicat que “guanyar una Pilota d’Or és el que tot futbolista vol. És el millor premi individual i tant de bo tingui l‘oportunitat de guanyar-lo, però queda molt lluny i he de treballar molt per guanyar-lo en un futur”.

Pedri, l’home dels peus a terra

Tot i tenir només 19 anys, el canari ha mostrat la mateixa maduresa dins i fora del camp. El jugador que dit que “sempre intento portar-ho amb normalitat. La meva família es preocupa perquè tingui els peus a terra. Per mi significa molt estar a una gala i que t’aplaudeixin els millors amb un premi pel sacrifici d’una temporada.

El jugador ha explicat que “Messi m’ha ajudat molt en l’any que l’he tingut, he gaudit molt la seva companyia. Agraeixo tot el que m’ha ajudat dins i fora del camp. Leo és un jugador que determina molt. És el millor del món i en el terreny personal haig de superar-me dia a dia i ajudar l’equip en tot el que pugui.

Pedri ha repassat “el meu any és espectacular. Tot el que podria haver viscut ho he fet. M’emporto moltes experiències i he millorat com a persona i futbolista i agraït amb tot el que m’ha tocat viure. No he tingut mai vertigen, guanyar premis és un orgull i tens ganes de gaudir més, treballar més i ajudar l’equip. El Barça està fent les coses bé, a la plantilla hi ha gent molt jove. El Barça sempre utilitza el planter i és un orgull que hi hagi gent jove al camp i dona molta vida a l’equip i tant de bo sigui així sempre. Al Barça li espera un futur gran. Els joves treballem per això i m’alegra veure gent com Gavi o Nico. Tinc moltes ganes d’entrar al camp amb Xavi, té les idees molt clares i els capitans m’han ajudat. He sigut culer tota la vida i això m’ajuda a saber del club”.

El discurs de Pedri a la gala

Un cop guanyat el trofeu, Pedri ha recordat que “fa poc vaig fer 19 anys i la millor manera de celebrar-ho és rebre aquest premi al costat dels millors futbolistes del món”.

Pedri ha agraït a tots els companys que l’han ajudat a Barcelona, i ha citat Leo Messi especialement. Pedri ha dedicat el premi a la seva família i ha fet menció a l‘illa de la Palma, on pateixen les conseqüències del volcà. Més endavant, a la roda de premsa, ha afegit que “per mi és un orgull ser canari i es mereixen una ajuda”.

Un cop a l’avió, Pedri ha volgut dedicar el premi a tots els aficionats culers. Aquest és el segon guardó individual que guanya el migcampista canari després d’adjudicar-se el Golden Boy 2021.