Messi feia setmanes que estava apagat. No desentonava, però li faltava l’espurna que el converteix en un jugador màgic. Només era qüestió de paciència que reaparegués la millor versió de l’argentí. I la Rosaleda ha vist com el 10 blaugrana s’encarregava d’encarrilar el partit amb un hat-trick.

Els primers 25 minuts han servit per comprovar que el Màlaga no estava disposat a cedir els punts amb facilitat. Víctor Valdés ha fet dues intervencions de mèrit que han esperonat els blaugrana. I passada la mitja hora de joc ha arribat el primer gol del partit. Messi amb el cap ha encès la bombeta del joc del Barça. La segona part ha començat amb 5 minuts frenètics que han sentenciat el partit. El gol d’Alexis Sánchez i el segon de Messi han deixat el 0 a 3.

Xavi, Puyol i Cesc no han jugat ni un sol minut i han estat espectadors de luxe del quart. Messi ha agafat una pilota al mig del camp, ha iniciat una cursa diabòlica per posar la pilota lluny de l’abast del porter Willy Caballero. En els darrers minuts el relaxament dels de Guardiola ha permès Rondón fer el gol de l’honor dels malaguenys.

1. Màlaga CF: Caballero; Gámez, Demichelis, Mathijsen, Monreal; Cazorla (Robust, m. 78), Maresca (Rondón, m. 60), Camacho, Eliseu; Isco i Van Nistelrooy (Sebastián Fernández, m. 60).

4. FC Barcelona: Valdés; Alves, Mascherano, Piqué, Abidal; Thiago Alcántara, Busquets, Adriano (Dos Santos, m. 67), Iniesta (Pedro, m. 73); Messi i Alexis Sánchez (Cuenca, m. 64).

Gols: 0-1, M. 32: Messi. 0-2, M. 47: Alexis Sánchez. 0-3, M. 50: Messi. 0-4, M. 81: Messi. 1-4; M. 85: Rondón.