Osasuna Promesas - Barça Atlètic
@FCBarcelonaB

Primera victòria de la temporada del Barça Atlètic lluny de l’estadi Johan Cruyff. Els blaugrana s’han enfrontat a l’Osasuna Promesas i han acabat guanyant per un ajustat 0 a 1. Juande Fuentes ha fet l’únic gol del partit.

Primera part de menys a més

El Barça Atlètic ha sortit tou i s’ha trobat amb un Osasuna B que ha començat intens i pressionant amunt. No havien passat ni 10 minuts quan els navarresos ja havien rematat a la porteria blaugrana. Arnau Tenas ha blocat un cop de cap de Jony i la defensa ha rebutjat un xut del mateix davanter. El Barça ha reaccionat i Ilias ha xutat a porteria al minut 17.

I vuit minuts després ha arribat el gol del Barça Atlètic, obra de Juanda Fuentes amb un xut que s’ha enverinat. Els navarresos han posat una marxa més, amb un Pau Martínez com a jugador més actiu. Ha insistit per la banda dreta i ha causat molts problemes a la defensa culer. A la mitja part, però, 0-1.

Primer triomf lluny del Johan Cruyff

La segona meitat ha continuat amb un bon Barça Atlètic, però la doble groga d’Álvaro Sanz en només dos minuts ha deixat els de Rafa Márquez amb 10 quan faltava mitja hora. La falta l’ha provocada Pau Martínez, el millor jugador avui del filial navarrès. Fabio Blanco ha tingut un u contra u per sentenciar, però Valencia ha posat la mà molt bé.

El protagonista, a banda del golejador Juanda, ha estat Arnau Tenas. Ha fet fins a 10 aturades i ha deixat la porteria a zero. Amb el partit del capità s’explica la primera victòria fora de casa del Barça Atlètic.