El Sant Andreu ha aconseguit la victòria contra l’Hospitalet per 1 a 0 amb un gol en el temps afegit en el partit corresponent a la novena jornada de la Tercera Federació que s’ha disputat al Narcís Sala. Un gol de Genis Blanco ha donat el tres punts a l’equip de Xavi Molist que se situa segon a la classificació amb 18 punts.

Molt control i poques ocasions

El Sant Andreu i l’Hospitalet han iniciat el partit amb un domini del control del joc compartit. Moments de creació per part del jugadors de Xavi Molist que s’han intercalat per petites arribades dels riberencs a la porteria defensada per Jaime. El Sant Andreu ha fet el primer xut amb perill en una jugada per l’esquerra de l’atac quadribarrat. Genis Blasco ha situat la pilota a la frontal de l’àrea però el xut d’Albertito ha estat fluix i fàcil d’aturar per Nil. L’Hospitalet ha avisat en una llançament de falta de Ton Alcover que ha rebutjat Jaime, en la següent rematada la pilota ha marxat fora però l’àrbitre la invalidat per fora de joc. Ha estat els minuts de més pressió de l’Hospi. Mitja hora de joc, bona passada de Pochito per Xavi Aparicio que ha fet un xut timit que ha aturat Nil sense cap problema. A tres minuts per al descans Pochito ha fet una bona jugada individual, el seu xut ha estat tou i ha acabat a les mans de Nil.

Domini quadribarrat i gol en l’últim suspir

La segona part ha començat amb una ocasió de l’Hospi amb una rematada de cap de Miquel Ripoll que ha marxat fora per sobre del travesser de Jaime. Sergi Arranz ha tingut el gol en els seus peus en una molt bona centrada rasa de Pochito peró el xut d’Arranz ha marxat una mica alt. Tot seguit ha estat Josu qui ha posat a prova a Nil amb un xut potent que ha rebutjat el porter riberenc. Els de Xavi Molist han insistit amb diverses arribades a l’àrea de l’Hospitalet per buscar el gol però entre el porter Nil o la maca de punteria no han acabat d’aconseguir-ho. Finalment en el temps afegit Genis Blanco s’ha quedat sol davant de Nil i amb una xut ha ha marcat el gol de la victòria del Sant Andreu.

Contents perquè hem guanyat un rival directe”