L’entrenador del Juvenil A del Barça, Víctor Valdés, ha valorat el partit de demà contra l’Ajax en roda de premsa. També ha destacat la figura d’Ansu Fati i la relació especial que guarda amb el jove jugador blaugrana.

Un partit molt especial per a Víctor Valdés

El Juvenil A de Víctor Valdés serà l’encarregat d’inaugurar l’estadi Johan Cruyff

. Ho farà amb un partit contra l’Ajax holandès. L’entrenador blaugrana ha destacat en roda de premsa que “són sentiments molt forts. És la casa on em vaig criar, és el futbol que m’ho va donar tot, és la referència i el model que nosaltres vam menjar des de ben petits, és el Barça de tota la vida, és el Johan, és el 14 , és el Jordi que estarà mirant”.

Ansu Fati, un dels seus reis

Valdés ha explicat una història personal amb el jove debutant, Ansu Fati

, jugador de la seva plantilla: “Estàvem a Russia i ell havia de jugar dos partits que el club havia programat per jugar contra el Zenit. Li vaig dir que m’ensenyés les botes i eren un autèntic desastre. De fet, el dolor li venia d’allà. Ningú va caure en el fet que el mal provenia de les botes, però jo sí i per això vam anar a buscar unes botes noves”. El tècnic blaugrana s’ha desfet en elogis cap al jugador de 16 anys, que va debutar amb el primer equip contra el Betis.