El Muntanyesa ha sumat una victòria molt important que li permet mantenir-se a la part alta de la classificació. Els groc-i-negres, a més a més, distancien un rival directe com és ara mateix el Girona B. Els de Nou Barris han hagut de remuntar el gol inicial de Dawda Camara amb un doblet de Velillas.

Primera part intensa

Abans de l’inici del partit s’ha guardat un minut de silenci per la mort de l’àvia d’Álex Galera, jugador de futbol sala de la Monta i membre de la Penya Irreductible. El matx ha començat amb un equip local dominador. Favio Osorio, al minut 18, ha provat sort amb un potent xut des de fora de l’àrea que ha fet lluir Iker Piedra, exjugador de l’Espanyol B. Seguidament hi ha hagut un possible penal a favor de la Monta per unes mans. Iker Piedra ha tornat ser protagonista perquè ha evitat el gol de Favio que gairebé ja es cantava al Municipal de Nou Barris.

El Girona B ha reaccionat i ha començat a crear perill a la porteria contrària. Eric Mourin ha demostrat el bon estat de forma en què es troba amb una aturada espectacular després d’un xut de Dawda Camara. El davanter gironí ha estat protagonista amb un penal comès sobre ell mateix i que s’ha encarregat de transformar. Era el 0 a 1, que semblava injust, però en una transició contundent dels de Raúl Paje, Velillas ha aprofitat per fer l’empat a un amb una xut de vaselina.

Segona meitat

La segona meitat ha començat de la millor manera possible per als interessos de la Monta, amb un penal que Fernando Velillas ha convertit. Era el 2 a 1 favorable al conjunt groc-i-negre. El partit ha transcorregut amb els intents dels gironins de trobar l’empat i amb una Monta que buscava la sentència a la contra. Velillas, a punt ha estat de fer el hat-trick, però Iker Piedra ha tornat a ser decisiu. Triomf molt important que permet al Muntanyesa sumar tres punts per seguir a la part alta de la classificació.