Puado Espanyol Girona

L’Espanyol acabarà la 16a jornada de la Lliga en descens després d’empatar a dos contra el Girona a l’RCD Stadium en un partit que, primer va remuntar, i després es va deixar igualar als minuts finals. Els blanc-i-blaus són tercers per la cua amb 14 punts, a 1 del Cadis, que marca la salvació, però el Sevilla els podria avançar i deixar penúltims de Primera Divisió.

L’Espanyol perd dos punts als minuts finals

Els periquitos han remuntat el gol inicial de Toni Villa a la primera part amb les dianes de Puado al 50 i de Joselu, a un quart d’hora per al final. Amb els deures fets i una remuntada al sarró, el conjunt de Diego Martínez no ha sabut tancar el matx i Yangel Herrera, que la temporada passada jugava amb l’Espanyol, ha posat el 2 a 2 definitiu al minut 84. Una galleda d’aigua freda per a un conjunt que no acaba d’arrencar.

El conjunt no acaba d’arrencar

Els guarismes de l’Espanyol no són per llançar coets. L’equip periquito només ha estat capaç de guanyar dos partits en setze jornades. Uns números preocupants per a un equip que, molt sovint, deixa bones sensacions, però que no és capaç de plasmar-les amb bons resultats. Les errades individuals encara afebleixen els periquitos i contra el Girona ha estat Óscar Gil qui n’ha comès una que ha permès el primer gol gironí.