FCB Futbol Sala Supercopa Espanya
@FCBfutbolsala

El Barça ha superat ElPozo Murcia en la semifinal de la Supercopa d’Espanya de futbol sala. Els de Jesus Velasco s’han imposat per 2 a 7 al conjunt de Javi Rodríguez i jugaran la final contra l’Inter.

Un Barça demolidor a la primera part

El matx ha començat bé per a l’equip de Jesus Velasco. En tres minuts els blaugrana s’han situat 2 a 0 amb gols de Marcenio i Pito. El domini culer ha estat total en els minuts inicials del partit i Sergio González ha situat el tercer al minut 7. Un altre Sergio, el Lozano, ha fet pujar el quart al marcador. Javi Rodríguez s’ha vist obligat a fer jugar l’equip amb porter jugador quan faltaven sis minuts per al descans per intentar reduir la diferència de gols desfavorable. El conjunt murcià no n’ha tret rèdit, de jugar amb cinc en atac. En canvi, els blaugrana han fet el cinquè abans del descans, un gol de Pito amb assistència de Dídac Plana amb la mà.

ElPozo busca la reacció en 20 minuts

La segona part ha començat directament amb ElPozo que jugava amb porter jugador. 20 minuts per intentar la proesa de capgirar un desavantatge de cinc gols. Quan no feia ni dos minuts que jugaven, el conjunt murcià ha marcat. Rafa Santos ha situat el primer d’ElPozo. Quan un equip juga amb porter jugador, s’arrisca que el rival robi la pilota i marqui de camp a camp. Això és el que han fet Dyego i Marcenio, que han recuperat una pilota i des del seu camp han fet el sisè i el setè dels culers. Alberto ha fet el segon d’ElPozo a menys de sis minuts per acabar el matx.