El CN Poble Nou ha perdut contra el Sant Cugat per un clar 7 a 35. Amb aquesta derrota, la segona volta la jugaran al grup de la permanència a la Divisió d’Honor B del rugbi espanyol. Tot i que tenen l’últim classificat a 15 punts de diferència.

El Santcu sentencia a la primera part

L’equip dirigit per Daniel López ha arribat al descans amb un contundent 0 a 21. Als nou minuts de joc, Sergio del Val ha aconseguit el primer assaig del partit. A les acaballes de la primera part han arribat dues anotacions seguides per al Sant Cugat a mans de Guillem Ros i Esteve Clarà.

Quan s’havien jugat 19 minuts de la represa, els visitants han anotat dos assaigs més. Jose Díaz i, un altre cop, Esteve Clarà han posat el 0 a 35. També ha destacat en el partit Elié Chabut, que ha anotat les cinc transformacions que ha xutat.

En l’última jugada del partit, Bernat Guilera ha aconseguit l’assaig de l’honor per al Poble Nou i el xut transformat per Josep Maria Simon ha posat el definitiu 7 a 35.

Amb aquesta victòria, el Sant Cugat se situa en quarta posició i ja està classificat en el grup que jugarà per al títol de lliga. Per la seva banda, el CN Poble Nou és novè classificat, amb 15 punts, i jugarà en el grup per la permanència.

El CN Poble Nou jugarà en el grup per la permanència

Tant Francesc Gómez com Rafael Nogales han explicat que no estan preocupats, ja que estan a la zona mitja de la classificació.

L’equip de Richard Hicks, quan falta una jornada per al final de la primera volta, ja sap que jugarà en el grup per la permanència. Tot i això no estan gens preocupats, ja que es troben a 15 punts de l’últim classificat, els Gòtics, que encara no ha sumat cap punt, i a sis del penúltim, el Rugby Club Sitges.

A més, l’equip mariner és un equip que destaca per la formació de jugadors, i aquesta temporada molts del planter estan tenint protagonisme.