Claudia Pina i Asisat Oshoala
@FCBfemeni

El Barça ha superat al Sevilla per 4 a 0 en el partit corresponent a la catorzena jornada de la Lliga F. Les blaugrana, que han sigut molt superiors, segueixen invictes a la competició amb 53 gols a favor i quatre en contra.

El Sevilla gairebé no passa del mig del camp

Inici intens de les jugadores de Jonatan Giráldez, que han sortit amb ganes de sentenciar ben aviat el matx. Al minut 10, Fridolina Rolfo ha fet el primer avís en un xut que s’ha estavellat al pal de la porteria de Sullastres. En la jugada següent, Oshoala ja no ha volgut esperar més i amb un xut potent ha fet el primer gol blaugrana. El conjunt andalús gairebé no ha arribat a l’àrea de Sandra Paños. En canvi, les de Giráldez han creat perill constant a la porteria d’Esther Sullastres. Asisat Oshoala ha enviat una pilota a la base del pal dret de la porteria del Sevilla després d’una bona assistència de Rolfo. El segon ha arribat en una jugada entre Claudia Pina i Oshoala. La catalana li ha fet una passada en profunditat a la nigeriana i aquesta ha arribat fins a la línia de fons per fer una passada de la mort per Pina, que sola ha enviat la pilota al fons de la porteria. Abans del descans, Claudia Pina ha pogut fer el tercer de penal, però el xut ha impactat a la base del pal de la porteria de Sullastres.

Segona part de tràmit

Segon període que ha estat una còpia de la primera part. Domini blaugrana i el Sevilla aculat al darrere. Mariona Caldentey ha pogut marcar amb un xut que ha marxat fora per poc. Finalment, el tercer del Barça ha arribat, jugada al primer toc de les blaugrana que ha finalitzat Salma Paralluelo amb un xut potent amb cama esquerra. Marta Torrejón ha pogut marcar el quart en un remat de cap en un llançament de córner que ha pogut rebutjar Esther Sullastres, però ha estat Paralluelo qui ha fet el quart de les culers.