Logronyès-Barça Atlètic Primera RFEF
@FCBarcelonaB

El Barça Atlètic ha sumat un empat davant el Logronyès, que torna a posar de manifest la igualtat que hi ha en el grup 2 de la Primera Federació. Els de Rafa Márquez s’han avançat a la primera meitat mitjançant Juanda, però els de La Rioja han empatat gràcies a Jorge Martínez. Amb aquest punt, el filial blaugrana es manté a la part mitja-alta de la classificació, tot depenent d’altres resultats que falten per jugar.

Gol matiner del Barça Atlètic

El Barça Atlètic s’ha avançat molt ràpidament al marcador, concretament al minut tres. Una centrada d’Álvaro Núñez per la banda dreta l’ha rematada Victor Barberà des de dins l’àrea i el xut ha tocat en Juanda, que ha fet el 0 a 1. El Logronyès ha tingut la iniciativa en el marcador, però no ha estat encertat de cara a porteria. La jugada més perillosa ha estat una de Thior Zourdine al minut 41. El jugador local ha rematat des de dins l’àrea petita una centrada per banda esquerra que ha marxat fregant el pal. Amb el 0 a 1 s’ha arribat al descans.

Empat dels de Nacho González

La segona meitat ha començat amb molta intensitat i amb un parell d’ocasions clares abans del gol de l’empat de Jorge Martínez al minut 49. El jugador, que sortia d’una lesió de llarga durada, havia entrat al camp al descans i ha marcat en el primer xut que ha fet. Els homes entrenats per l’extècnic del Sant Andreu, Nacho González, han tingut el domini del partit durant bona part de la segona meitat, però els barcelonistes han estat més intensos al final de l’enfrontament, sense encert de cap equip de cara a gol.