Els triatletes Jordi Garcia i Paula Herrero han estat els guanyadors del Triatló Barcelona 2022 després de creuar primers la línia de meta i havent fet 1.500 metres nedant, 40 quilòmetres en bicicleta i una cursa atlètica de 10 quilòmetres. Jordi Garcia s’ha imposat amb un temps de 1:46:48, mentre que Paula Herrero ha aturat el cronòmetre amb una marca de 1:58:57.

Una cursa que s’ha decidit a la prova atlètica

En categoria masculina, el campió ha estat Jordi Garcia amb un temps de 1:46:48. El triatleta del Club Natació Badalona s’ha imposat en la cursa atlètica a la resta de competidors. Les dues primeres parts del Triatló de Barcelona han estat molt igualades. Des d’un bon inici, un grup de cinc corredors ha agafat les posicions capdavanteres, una situació que s’ha mantingut fins a la prova dels 10 quilòmetres. I en aquest moment ha estat quan el badaloní ha aconseguit posar-se al capdavant fins a la línia d’arribada. La segona posició ha estat per a Marcel Walkington, del Fasttriathlon, amb 1:47:03, mentre que la tercera posició l’ha aconseguida Cesc Godoy, del Saltoki Trikideak (Pamplona), amb un temps de 1:47:46.

Pel que fa a la categoria femenina, Paula Herrero ha estat la més ràpida. La triatleta del Saltoki Trikideak s’ha imposat, amb un temps de 1:58:57, gràcies a la cursa a peu. En la prova dels 10 quilòmetres, l’atleta d’Avilès ha obert un forat que li ha permès aconseguir la victòria final. Per darrera de l’asturiana han entrat Laura Gómez, del Saltoki Trikideak (2:00:54), i Sofía Aguayo, del Prat Triatló 1994 (2:01:16).

L’arribada del campió, Jordi Garcia

L’arribada de la campiona, Paula Herrero