L’Europa ha empatat a zero gols contra l’Albacete en partit de la vuitena jornada de la Primera RFEF. Les escapulades han aconseguit un punt després de quatre derrotes consecutives. Les actuacions de la portera local Alba han evitat la victòria del conjunt manxec, que lluita per entrar en la zona d’ascens.

L’Europa, millor a la primera meitat

L’Europa ha començat avisant dins el partit amb un xut creuat de Fati que ha marxat desviat de la porteria de l’Albacete. Després d’aquesta primera oportunitat, l’Albacete ha començat a reaccionar i al minut 10 ja ha avisat amb un xut llunyà que ha fregat el travesser de la porteria d’Alba. Al minut 28, Martita ha tingut la més clara per al conjunt manxec amb un xut des de fora de l’àrea que ha refusat el travesser. Les gracienques han acabat molt bé la primera part amb una jugada de Fati per l’esquerra que ha rematat amb el cap Clara i ha marxat fora per poc.

L’Albacete perdona a la segona

La segona part ha estat molt igualada i sense gairebé ocasions fins al minut 70. Fati ha estat la més activa per a les gracienques, com a la primera part, i ha tingut un bon xut dins de l’àrea que ha aturat Laura. L’Albacete l’ha tingut al minut 75 en una jugada al contraatac en què Laura Ortega ha provat un xut creuat, però Alba ha fet una molt bona aturada. Laura Ortega ha tingut una altra oportunitat clara al minut 82, amb un xut que ha enviat per sobre del travesser d’Alba. El conjunt manxec ho ha seguit intentant per mitjà, un altre cop, de Laura Ortega amb una rematada molt clara dins de l’àrea de l’EuropaAlba ha seguit en la seva bona línia del partit i ha salvat a l’Europa del 0 a 1 amb una mà providencial.