Derrota del Mumntanyesa contra l'Hospitalet
@celh

El Muntanyesa no ha començat el 2024 amb bon peu. L’equip de Nou Barris encara no ha estat capaç de puntuar en cap partit enguany i, amb la darrera derrota contra l’Olot a casa, ha caigut fins a la sisena posició, fora de la zona de promoció d’ascens.

Tres derrotes en tres partits

Després d’acomiadar el 2023 amb una triomf contundent contra el Castelldefels (0-3), el Muntanyesa ha disputat tres partits aquest 2024 i tots tres han acabat en derrota: 1 a 2 contra l’Hospitalet, 1 a 0 contra el Mollerussa i 0 a 1 contra l’Olot. Aquestes tres derrotes consecutives han fet sortir l’equip de les posicions de play-off d’ascens a Segona Federació. El conjunt groc-i-negre, però, tindrà l’oportunitat de retrobar-se amb la victòria el pròxim diumenge, 28 de gener, en el transcendental partit contra el Prat, que és un dels equips immersos en la lluita per entrar a la zona de promoció d’ascens.

El bon final del 2023 del Muntanyesa

Malgrat un inici del 2024 dubitatiu, el Muntanyesa va acabar molt bé el 2023, amb una ratxa d’11 partits sense perdre —sis van ser victòries i cinc, empats—. L’equip de Nou Barris encara és viu en la lluita per la zona de promoció d’ascens gràcies al nivell mostrat en aquest període i haurà de trobar la manera de retrobar-se amb aquell joc si vol acabar la temporada entre els cinc primers classificats.