El Barça necessita guanyar el Joventut de Badalona al Palau Blaugrana per continuar optant al títol de la Lliga ACB. Els blaugrana, després de perdre el segon partit a l’Olímpic, necessiten el triomf perquè l’eliminatòria està empatada a un i és al millor de tres enfrontaments.

Públic al Palau

Una de les novetats d’aquest tercer partit és la presència, per primer cop, de públic al Palau Blaugrana. Tot i que les altres seccions barcelonistes ja havien pogut tenir el suport dels socis i aficionats, l’ACB n’ha aprovat la presència només fa uns dies. D’aquesta manera, el Barça tindrà el suport de 1.000 abonats per intentar fer valer el factor pista.

El Barça juga el tercer partit dels quarts de final del play-off pel títol de la Lliga ACB al Palau Blaugrana amb públic (1.000 persones)
Pau Gasol, en el primer partit dels quarts de final del play-off de la Lliga ACB @FCBbasket

Moment delicat

El Barça es troba en un moment delicat en l’aspecte psicològic. La derrota de la final de l’Eurolliga ha pesat en l’equip de Jasikevicius i ha pogut influir en el rendiment de la plantilla en els dos primers partits de quarts de final. L’entrenador barcelonista haurà de recuperar els jugadors per mirar de tornar a convertir el Palau en un fortí.