Horta

L’Horta visitarà aquest diumenge a les 12 h el camp de l’Igualada. Els hortencs, que ja són equip de Primera Catalana, buscaran el triomf en l’últim desplaçament d’aquesta temporada per oblidar.

Últim desplaçament del curs

Els de Javi Iglesias intentaran passar com més aviat millor aquestes dues últimes jornades de Lliga. Aquest dimecres, després de la victòria del Figueres contra l’Igualada, van descendir definitivament a Primera Catalana, per tant, en aquests dos últims partits no es juguen res de res des del punt de vista classificatori, però sí des de l’àmbit de l’orgull. Els hortencs intentaran donar alguna alegria a l’afició, que aquest curs ha anat de decepció en decepció. L’objectiu és sumar els tres punts i així tancar l’any fora de casa amb una victòria.

Acabar l’any a casa

L’Igualada tampoc no es juga res de res. Els igualadins fa jornades que són equip de Primera Catalana i, per tant, volen girar full com més aviat millor a aquesta temporada. La idea de l’Igualada és acabar l’any amb un triomf davant el seu públic en l’última partit del curs a casa.