Ronald Araujo és un dels objectius del Bayern de Múnic per reforçar la seva defensa. Des del Barça creuen que aquest interès és una resposta a l’intent del club blaugrana d’aconseguir els serveis de Joshua Kimmich l’estiu 2023. Repassem tots els condicionants de l’operació amb el periodista Toni Juanmartí.

L’interès per Araujo com a venjança pel cas Kimmich de l’any passat

Segons Toni Juanmartí, des del Barça creuen que l’interès del Bayern de Múnic per Ronald Araujo és una resposta a l’intent del club blaugrana per aconseguir els serveis del migcampista Joshua Kimmich. De fet, el mateix entrenador de l’equip bavarès, Thomas Tuchel, ja ha mantingut contacte amb l’entorn del futbolista uruguaià.

Sortida impossible a l’hivern i improbable a l’estiu

El periodista Toni Juanmartí ha explicat que la sortida d’Araujo al Bayern de Múnic és “impossible” en aquest mercat d’hivern. De cara a l’estiu, la seva sortida també seria complicada, però existiria alguna possibilitat més. Juanmartí ha explicat que és possible que Araujo no se senti del tot valorat, fet pel qual creu que el Barça, tard o d’hora, haurà de fer un esforç per adequar la situació de Ronald Araujo així com començar a competir a la Champions, si no vol que el jugador comenci a veure amb més bons ulls una possible sortida.